Wavosaur home Wavosaur
Wavosaur free audio editor support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Density Mk3 Crash

 
Post new topic   Reply to topic    Wavosaur Forum Index -> VST plugins talk
 
Author Message
geoslake



Joined: 02 Feb 2009
Posts: 33

PostPosted: Sat May 11, 2013 11:49 pm    Post subject: Density Mk3 Crash Reply with quote

Hi

http://varietyofsound.wordpress.com/2012/06/26/major-mkiii-update-for-density-bus-compressor-released/

It loads perfectly, but crashes when I try to apply effect.

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Wavosaur Main Developer
Site Admin


Joined: 30 Sep 2006
Posts: 504
Location: France

PostPosted: Sun May 12, 2013 9:09 am    Post subject: major mkiii update for density bus compressor released Reply with quote

Hi,

When does it crash: when you play and you have the real time check box checked, or just when you apply the effect without playing?
_________________
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wavosaur Main Developer
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://www.wavosaur.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
geoslake



Joined: 02 Feb 2009
Posts: 33

PostPosted: Sun May 12, 2013 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

It happens whenever i press the "apply" button (no problem with real time)
Back to top
View user's profile Send private message
Rex
Site Admin


Joined: 05 Oct 2006
Posts: 796

PostPosted: Sun May 12, 2013 5:18 pm    Post subject: Reply with quote

it seems the plugins was created with synthmaker.
we have to check if it needs some "offline processing" flag engaged.
Back to top
View user's profile Send private message
geoslake



Joined: 02 Feb 2009
Posts: 33

PostPosted: Sun May 12, 2013 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

Synthmaker yes.
Other plugins by the same developper don't seem to crash Wavosaur.
Back to top
View user's profile Send private message
Rex
Site Admin


Joined: 05 Oct 2006
Posts: 796

PostPosted: Sun May 12, 2013 7:47 pm    Post subject: Reply with quote

i also see it has 4 inputs & 2 outputs
this shouldn't be a problem

we investigate !
Back to top
View user's profile Send private message
geoslake



Joined: 02 Feb 2009
Posts: 33

PostPosted: Sun May 12, 2013 9:57 pm    Post subject: Reply with quote

Ah, I see, for sidechaining and stuff.
Thanks for your help :)
Back to top
View user's profile Send private message
geoslake



Joined: 02 Feb 2009
Posts: 33

PostPosted: Mon Jul 29, 2013 3:14 pm    Post subject: Reply with quote

seems latest update hasn't fixed it (just in case it should have :))
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Wavosaur Forum Index -> VST plugins talk All times are GMT
Page 1 of 1

 
Other topics :





Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group