Wavosaur home Wavosaur
Wavosaur free audio editor support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

No Waveform Moving

 
Post new topic   Reply to topic    Wavosaur Forum Index -> Feature Requests
 
Author Message
Koala



Joined: 28 Jul 2008
Posts: 3

PostPosted: Mon Jul 28, 2008 11:28 pm    Post subject: No Waveform Moving Reply with quote

Hi,

first of all I must say that your wavosaur editor ist really an amazing piece of software. When you look at the file size it's nearly unbelievable.
In combination with Cubase it's unbeatable for me.

I have a little suggest for a further update (or I overlooked it):

During playback, would it be possible to fix the waveform and when the time-ruler reaches the right end of the waveform-window there should be a window refresh. The time-ruler jumps to the left end of the window and the windows shows the next waveform-samples of the audiofile.
This would be helpful because when the waveform moves during playback I have a flickering on my monitor.

Only an idea...

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Rex
Site Admin


Joined: 05 Oct 2006
Posts: 796

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 7:38 pm    Post subject: Reply with quote

Hello, welcome
The flickering should not happen, what is your configuration ?
Back to top
View user's profile Send private message
Koala



Joined: 28 Jul 2008
Posts: 3

PostPosted: Mon Aug 04, 2008 10:19 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Rex,

sorry for the late reply.
My config:

Pentium IV 2,66 GHz
Intel 845 chipset
NVidia 6200 graphics card
24'' Benq TFT

Hope that's enough information.
It's only a slight flickering but when I work with wavosaur a long time (2-3 h) it's disturbing.

Thanks in advance
Back to top
View user's profile Send private message
Wavosaur Main Developer
Site Admin


Joined: 30 Sep 2006
Posts: 504
Location: France

PostPosted: Tue Aug 05, 2008 8:14 am    Post subject: Reply with quote

Hi Koala,

Is it possible to give us your screen resolution?

Thanks in advance.
_________________
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wavosaur Main Developer
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://www.wavosaur.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Koala



Joined: 28 Jul 2008
Posts: 3

PostPosted: Tue Aug 05, 2008 10:36 pm    Post subject: Reply with quote

Yes certainly.

My resolution is 1920x1200 (the native resolution of the display)

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Dandruff



Joined: 16 Dec 2006
Posts: 58

PostPosted: Thu Aug 07, 2008 8:36 am    Post subject: Reply with quote

Didn't test the latest version yet, but I also had the flickering issue: http://www.wavosaur.com/forum/serious-problem-with-wavosaur-cpu-load-and-flickering-gui-t498.html
Back to top
View user's profile Send private message
Wavosaur Main Developer
Site Admin


Joined: 30 Sep 2006
Posts: 504
Location: France

PostPosted: Thu Aug 07, 2008 8:51 am    Post subject: Reply with quote

We will study it just after 1.0.3.
_________________
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wavosaur Main Developer
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://www.wavosaur.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Wavosaur Forum Index -> Feature Requests All times are GMT
Page 1 of 1

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group