Wavosaur home Wavosaur
Wavosaur free audio editor support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Offtopic / Forum-Error

 
Post new topic   Reply to topic    Wavosaur Forum Index -> Misc
 
Author Message
rumpelpudding



Joined: 31 Aug 2012
Posts: 4

PostPosted: Fri Aug 31, 2012 11:45 pm    Post subject: Offtopic / Forum-Error Reply with quote

Hello everyone,

just wanted to drop that for the administrator/s of this board:

Quote:
General Error

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php


This is what happened when i tried to register some minutes ago. The activation-email did'nt get delivered, though. Got the account eventually activated by doing the "forgot password"-routine, that worked and sent a activation/password-change email to my inbox, so i'm here.
Hopefully this is not the worst place for reporting this incident.
Greetings :)
r
Back to top
View user's profile Send private message
Rex
Site Admin


Joined: 05 Oct 2006
Posts: 789

PostPosted: Mon Sep 03, 2012 8:35 am    Post subject: Reply with quote

thank you rumpelpudding

sometimes this error pops up we don't know how to get rid of that
Back to top
View user's profile Send private message
Erinn Lilienthal



Joined: 03 Jan 2015
Posts: 15

PostPosted: Sat Jan 03, 2015 6:29 am    Post subject: Reply with quote

It also happened to me, But im glad that everything went well. Welcome rumplepuding. :)
Back to top
View user's profile Send private message
perkymanhole



Joined: 29 Jan 2015
Posts: 4

PostPosted: Thu Jan 29, 2015 6:43 am    Post subject: Reply with quote

Iím Rue and Iím a frequent visitor of this forum. I finally decided to sign up and join the fun. I have not experienced any errors in my registration, it went well and very fast.
Back to top
View user's profile Send private message
poivre



Joined: 15 Dec 2006
Posts: 181

PostPosted: Thu Jan 29, 2015 1:53 pm    Post subject: Reply with quote

welcome !

perkymanhole wrote:
Iím Rue and Iím a frequent visitor of this forum. I finally decided to sign up and join the fun. I have not experienced any errors in my registration, it went well and very fast.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Wavosaur Forum Index -> Misc All times are GMT
Page 1 of 1

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group