Wavosaur home Wavosaur
Wavosaur free audio editor support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Steinberg VSTs dont work properly after 1.6.0

 
Post new topic   Reply to topic    Wavosaur Forum Index -> Bug Report
 
Author Message
Bertie



Joined: 19 Nov 2012
Posts: 9

PostPosted: Thu Oct 17, 2013 6:39 am    Post subject: Steinberg VSTs dont work properly after 1.6.0 Reply with quote

Hi,
I use a couple of Steinberg VSTs from Wavelab for processing files, most particularly the Puncher, and the Leveler. Both work properly up until version 1.6.0., but the newer versions have bugs - in the case of the Puncher, the right and left channels have different volume levels, left around 3db lower than the right after processing, and the Leveler controls are all routed through the left channel with the right channel slider having no effect at all.

Any chance of looking into this?
Back to top
View user's profile Send private message
Rex
Site Admin


Joined: 05 Oct 2006
Posts: 796

PostPosted: Sat Oct 19, 2013 10:49 am    Post subject: Reply with quote

Hello,

we have identified a bug in the VST host, we have to find why it happens, we'll fix that in the next release
Back to top
View user's profile Send private message
Bertie



Joined: 19 Nov 2012
Posts: 9

PostPosted: Sun Oct 20, 2013 3:43 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks Rex - I look forward to using it. Keep up the good work, its really appreciated.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Wavosaur Forum Index -> Bug Report All times are GMT
Page 1 of 1

 
Other topics :





Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group