Wavosaur home Wavosaur
Wavosaur free audio editor support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Vst issues - sound not similar to preview after "apply&

 
Post new topic   Reply to topic    Wavosaur Forum Index -> VST plugins talk
 
Author Message
geoslake



Joined: 02 Feb 2009
Posts: 33

PostPosted: Sun Jan 26, 2014 9:05 am    Post subject: Vst issues - sound not similar to preview after "apply& Reply with quote

Hi

Ive been having this problem for a very long time now, don't know what to do.

With many plugins (for instance, http://dl.dropbox.com/u/4063301/BootEQmkII_2.1.1.zip ), the sound is not similar at all after i apply the fx.
For instance, with this booteq, I just apply a bit of bass boost, spreview sounds great, I apply, and I end up with a much louder and saturated sound.
So it's unusable, and it happens with a lot of other fx.

Any clue on whats going on ?

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Wavosaur Main Developer
Site Admin


Joined: 30 Sep 2006
Posts: 504
Location: France

PostPosted: Sun Jan 26, 2014 7:00 pm    Post subject: Reply with quote

With the last version of Wavosaur too?
_________________
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wavosaur Main Developer
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://www.wavosaur.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
FordMustang



Joined: 13 Oct 2006
Posts: 184

PostPosted: Sun Jan 26, 2014 7:19 pm    Post subject: Re: Vst issues - sound not similar to preview after "ap Reply with quote

geoslake wrote:
Hi

With many plugins (for instance, http://dl.dropbox.com/u/4063301/BootEQmkII_2.1.1.zip ), the sound is not similar at all after i apply the fx.

Thanks


Question

works for me
Back to top
View user's profile Send private message
geoslake



Joined: 02 Feb 2009
Posts: 33

PostPosted: Mon Jan 27, 2014 9:10 am    Post subject: Reply with quote

Yes, latest version. Could it be related to an option I have to un/check ? Don't see what it could be...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Wavosaur Forum Index -> VST plugins talk All times are GMT
Page 1 of 1

 
Other topics :





Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group