Wavosaur home Wavosaur
Wavosaur free audio editor support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Help!!!

 
Post new topic   Reply to topic    Wavosaur Forum Index -> VST plugins talk
 
Author Message
rfsn



Joined: 22 Dec 2008
Posts: 2

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 1:04 am    Post subject: Help!!! Reply with quote

None of my vsts work right! what am i doing wrong when I'm done or click apply its a straight line with no sound!!! please help!!! done Bang to the beat drum
Back to top
View user's profile Send private message
Rex
Site Admin


Joined: 05 Oct 2006
Posts: 796

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 8:40 am    Post subject: Reply with quote

Hello,

Make sure you have loaded one or more VST in the VST rack,
Can you tell us what are the VST's that are not working, so we can test if there's a problem.
Back to top
View user's profile Send private message
rfsn



Joined: 22 Dec 2008
Posts: 2

PostPosted: Fri Dec 26, 2008 12:48 am    Post subject: Reply Reply with quote

everything gsnap, pushtec, tal, trashcoder, and 23 others Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
Rex
Site Admin


Joined: 05 Oct 2006
Posts: 796

PostPosted: Fri Dec 26, 2008 10:25 am    Post subject: Reply with quote

No problem here with pushtec & gsnap, they work fine.

Can you describe how you use the VST ? do you load them directly or from the "scanned" list ?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Wavosaur Forum Index -> VST plugins talk All times are GMT
Page 1 of 1

 
Other topics :

Help please! (17-Dec-2008)
Riping help (13-Dec-2008)
Recording help (17-Dec-2008)
Help in moldavian ? (23-May-2007)
Auto trim feature help (12-Nov-2008)




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group