Wavosaur home Wavosaur
Wavosaur free audio editor support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Bug Report
Moderators: None

 
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts Sticky: Known bugs and non implemented features
9 Rex 5709 Mon Jul 02, 2007 3:39 pm
youri View latest post
No new posts FFT causing system lockup
0 Stephen@33570 11 Mon Aug 14, 2017 6:39 pm
Stephen@33570 View latest post
No new posts paste overriding channel deselect
0 Stephen@33570 14 Mon Aug 14, 2017 6:24 pm
Stephen@33570 View latest post
No new posts Really want to use this plugin, but Wavosaur won't load it!
2 AllNight 154 Thu Jul 20, 2017 8:49 am
Wavosaur Main Developer View latest post
No new posts 1.0.9.0 still crashing after selecting RME Multiface ASIO
6 lalo 2187 Fri May 19, 2017 7:54 am
EvilDragon View latest post
No new posts Wavosaur crashes when trying to use ASIO driver (RME UFX+)
0 EvilDragon 88 Fri May 19, 2017 7:51 am
EvilDragon View latest post
No new posts Mono to stereo conversion in Wavosaur 1.3.0.0 ?
4 mickrophone 396 Fri Apr 28, 2017 5:19 pm
Wavosaur Main Developer View latest post
No new posts OK and CANCEL buttons (VST)???
1 wagner reatto 460 Thu Apr 20, 2017 4:18 pm
Wavosaur Main Developer View latest post
No new posts Wavosaur opens only the first minutes of a long file
13 lunarladder 2388 Mon Apr 10, 2017 8:48 pm
HDGMax View latest post
No new posts Wavosaur 64bit cannot start - application error
8 geoslake 677 Tue Aug 16, 2016 4:56 am
geoslake View latest post
No new posts Transport "icons" invisible in windows hi-contrast
1 geoslake 1242 Wed Jul 20, 2016 8:24 pm
Wavosaur Main Developer View latest post
No new posts Sample muted after Auto Trim Silence -> Undo
0 Skaven252 513 Wed Jul 13, 2016 7:26 pm
Skaven252 View latest post
No new posts Normalize is incorrect
1 audiogeek 1122 Tue Jul 21, 2015 9:34 am
Rex View latest post
No new posts Wavosaur won't open
1 Audiotrax 1191 Tue Apr 07, 2015 8:57 pm
Rex View latest post
No new posts Expert help! - recording fails with hidden files created
1 John-H 1407 Fri Oct 31, 2014 9:29 am
Rex View latest post
No new posts unable to export mp3, even with LAME installed
2 manarak 3365 Wed Sep 17, 2014 1:26 pm
Neter View latest post
No new posts 24bit WAV saved as 16bit
1 Claw 1933 Mon Aug 11, 2014 7:29 am
Rex View latest post
No new posts Problem with loading WAV PCM 24bit 96kHz
2 Dave_Scream 1825 Tue Aug 05, 2014 10:05 am
Dave_Scream View latest post
No new posts Simple Pitch Shift
2 Klockgroda 1572 Mon Aug 04, 2014 9:53 pm
Klockgroda View latest post
No new posts cant open streamosaur mp3 file
1 polanve 1460 Sun Jul 20, 2014 1:21 pm
FordMustang View latest post
No new posts Failure to record a long track
3 MellishR 1706 Mon Apr 28, 2014 1:48 pm
FordMustang View latest post
No new posts Wavosaur 32bit constantly crashes changing plugins
3 bigmarky 1770 Tue Apr 22, 2014 10:15 am
Rex View latest post
No new posts Scrollbar obscures waveform
0 adejr 1490 Thu Mar 06, 2014 1:38 am
adejr View latest post
No new posts Can't find vorbis.dll message always
1 galova 2196 Sun Feb 16, 2014 7:41 pm
Rex View latest post
No new posts Wavosaur hangs when opening or dropping AIFF files
0 EvilDragon 1602 Tue Jan 28, 2014 1:19 pm
EvilDragon View latest post
No new posts Lame Encoder for Wavosaur 64 bit
5 donde 4095 Wed Jan 01, 2014 9:59 am
Wavosaur Main Developer View latest post
No new posts Skips in Live Recordings
3 donde 1884 Thu Dec 05, 2013 10:45 pm
lunarladder View latest post
No new posts Saving a file "encountered an improper argument"
4 lunarladder 2658 Wed Dec 04, 2013 11:57 pm
lunarladder View latest post
No new posts Steinberg VSTs dont work properly after 1.6.0
2 Bertie 1828 Sun Oct 20, 2013 3:43 pm
Bertie View latest post
No new posts VSt Rack preview / processed aren't the same (at all)
1 geoslake 1638 Sun Sep 08, 2013 5:36 pm
Rex View latest post
Display topics from previous:  
Post new topic    Wavosaur Forum Index -> Bug Report
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 1 of 5


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group