Wavosaur home Wavosaur
Wavosaur free audio editor support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Bug Report
Moderators: None

 
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Post new topic
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts Resample (down sampling) from 96kHz to 44.1kHz wav file
2 choper 7701 Fri Apr 11, 2008 4:45 pm
choper View latest post
No new posts Audioconfig crashes
[ Goto pageGoto page: 1, 2, 3 ]
32 sync 22005 Thu Feb 14, 2008 7:06 pm
Wavosaur Main Developer View latest post
No new posts Error with Multi Inspector Free VST
1 Kaznach 11856 Mon Jan 28, 2008 7:37 pm
Wavosaur Main Developer View latest post
No new posts 22k wav file~Sound different ?
4 victor661107 7529 Wed Dec 19, 2007 7:07 pm
Wavosaur Main Developer View latest post
No new posts Forum bug
2 Nikos 3990 Mon Dec 03, 2007 8:02 pm
Nikos View latest post
No new posts issue with multiple instances
0 youri 5033 Thu Sep 06, 2007 10:00 pm
youri View latest post
No new posts effects/filters affecting whole file not just selection
2 spacedad 5172 Fri Jul 20, 2007 4:31 pm
spacedad View latest post
No new posts Unable to open WaveIn
7 jonty 8614 Sun Jul 15, 2007 10:29 pm
Rex View latest post
No new posts Only 6 files opened - 1.0.0.8000
1 sola 5407 Tue May 08, 2007 5:07 pm
Wavosaur Main Developer View latest post
No new posts 64bit floating point wavefiles (1.0.0.8000)
8 Dandruff 7014 Wed May 02, 2007 5:45 pm
Dandruff View latest post
No new posts audio out buffer size (1.0.0.8000)
2 Dandruff 5968 Wed May 02, 2007 5:32 pm
Dandruff View latest post
No new posts "loading wav file" [solved]
6 djhaslett 7914 Mon Apr 30, 2007 12:29 am
djhaslett View latest post
No new posts File Length? Having trouble-only 18 of 45 minutes are loaded
3 nhoj 5950 Sun Apr 08, 2007 6:48 pm
Rex View latest post
No new posts fixed window size using reaktor as vst-fx
2 toxonic 6479 Tue Apr 03, 2007 6:35 pm
toxonic View latest post
No new posts Bug when i use Wavosaur as sample editor in Ableton Live 5
6 implant 7558 Mon Apr 02, 2007 5:53 pm
Rex View latest post
No new posts problem with the zoom
2 toxonic 5899 Sun Apr 01, 2007 5:39 pm
toxonic View latest post
No new posts Effect menu incomplete when it is open .
1 Tubular Tos 5056 Fri Mar 16, 2007 3:01 pm
Rex View latest post
No new posts High CPU-usage on Windows 2000
6 ArnoRog 7119 Wed Mar 14, 2007 12:36 pm
ArnoRog View latest post
No new posts loading from recent list
1 Elena 5275 Thu Mar 01, 2007 10:38 pm
Rex View latest post
No new posts samples downpitched upon loading
7 laserbeak43 7856 Wed Jan 10, 2007 6:18 pm
Rex View latest post
Display topics from previous:  
Post new topic    Wavosaur Forum Index -> Bug Report
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group